ENTRE COPES

ENTRE COPES

dimecres, 16 de maig de 2012

MARTÍNEZ

Còctel creat, probablement, per en Jerry Thomas al voltant del 1880. En Thomas era un aventurer que, entre altres coses, s'havia dedicat a donar la volta al món i a buscar or, activitat la qual li va proporcionar una petita fortuna. Es va establir a Nova York a on es va permetre relacionar-se amb les classes més adinerades i va dur un tren de vida d'acord amb aquest ambient, fins que es va arruinar. Llavors va viatjar fins  Chicago i un cop allà va començar a treballar de barman i creà el Martinez, origen del Dry Martini.






Elaboració                                                            Tipus de copa

Vas mesclador                                                     Copa de còctel

   Ingredients                                                          
                                                                           
  • 4 cl de ginebra                                          
  • 2cl de vermut negre
  • un cop de Marrasquino*
  • unes gotes d'angostura
  • Decoració. una pell de llimona

* Lícor de cireres italià

Preparació  
  1. Posar els ingredients al vas mesclador
  2. Afegir gel
  3. Remanar
  4. Abocar el contingut a la copa amb l'ajuda del colador
  5. Exprémer la pell de llimona sobre la copa i deixar-la a dintre.
                                                         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada