ENTRE COPES

ENTRE COPES

dimecres, 13 de juny de 2012

BIJOU

      Cóctel digestiu atribuït a Harry Johnson a finals de la dècada dels 80 del s XIX.
     Harry Johnson va ser l'autor del primer manual del Barman, escrit a Nova York en el 1882, titulat New and Improved Bartender's Manual. El llibre inclou capítols dedicats a l'organització del bar, el material, els ingredients, l'art de les mescles i el servei.
     També explica que en Johnson es va moure per el món dels saloons y dels hotels des de l'adolescència, que va aprendre a mesclar begudes a San Francisco, que va treballar durant 40 anys en els principals establiments de New York i del país i també a Europa. En el 1869 va aconseguir el títol del millor barman d'Estats Units.





      Elaboració                                                           Tipus de got

    Vas mesclador                                                      Copa de còctel


      Ingredients

  4cl de ginebra
  2cl de vermut negre
  1cl de Chartreusse verd
  2 o 3 gotes de bitter
  una cirera vermella

    Preparació


-Posar gel i els ingredients al vas mesclador
-Remenar amb la cullereta
-Abocar el contingut a la copa amb l'ajut del colador
-Decorar amb la cirera


 

3 comentaris:

  1. Este cóctel me lo apunto, tiene que estar buenísimo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un clàsico. Ideal para aperitivo.
      salud

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina