ENTRE COPES

ENTRE COPES

divendres, 8 de juny de 2012

REVETLLA

Revetlles, festes i celebracions són sinònim de cava. He seleccionat quatre caves entre les novetats que ens ofereix el mercat, amb una bona relació qualitat-preu.

             DYONISUS
             CANALS & MUNNÉ
             PVP aprox: 10 euros


       Aquest cava prové de vinyes ecològiques que no han estat tractades amb productes químics i ha estat elaborat amb productes o mètodes de cultiu natural. Elaborat amb el 60% de xarel·lo, un 30% de Chardonnay i un 10% de Macabeo. De color groc pàl·lid, afruitat i amb bombolla petita, amb una criança de 20 mesos en ampolla.        VISOL 2006
        CAVES MESTRES
        PVP aprox: 17 euros

     En la seva collita 2006, Visol és un cava que els tocs florals conviuen amb els delicats aromes d'una llarga criança. En boca el carbònic es revela perfectament integrat, donant pas a un post-gust ple de notes de pastisseria, confitures i balsàmics.

               
                                 AURUM RESERVA
                                 MASET DEL LLEÓ
                                 PVP aprox: 10 euros

       Maset del Lleó ha elaborat a partir de les varietats Chardonnay i Xarel·lo un nou cava Brut Nature Reserva. Un cava molt expressiu i afruitat, que combina les notes aromàtiques del Chardonnay amb els aromes obtinguts amb una llarga criança de dos anys a la cava.


            RAIMAT BRUT NATURE
            BODEGA RAIMAT
            PVP: 9 euros aprox.

    

Raimat ha tret al mercat el nou cava Raimat Brut Nature, elaborat a partir de les varietats de Chardonnay majoritària, que aporta notes de préssec, i el Xarel·lo que ajuda que l'evolució del producte després del degollament* sigui lenta, i farà que aquesta culmini després de dos o tres anys.

*Operació de canviar els taps de les ampolles de vi escumós a fi de poder separar el pòsit format mentre eren cap per avall en els pupitres de les caves.          


                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada