ENTRE COPES

ENTRE COPES

dissabte, 28 de juliol de 2012

BLANC DE NOIRS

         


        Primer va ser l'Anna de Codorniu Brut, cava pioner elaborat amb la varietat Chardonnay, després la versió rosada, Anna Rossé , i ara neix Anna de Codorniu Blanc de Noirs, un cava elaborat amb un 100 % de raïm negre Pinod Noir.  Una varietat que li aporta reflexos daurats amb tocs porpres i una gran frescor. En nas i en boca és un cava harmònic i expressiu, gràcies a les seves aromes concentrades a fruits negres.
        Però per aconseguir que el negre es converteixi en blanc, es requereix una elaboració complexa realitzada amb molta cura, i així evitar que el cava quedi tintat per la fosca pell de la Pinot Noir.
        Marida a la perfecció amb plats com ara la pasta fresca amb fruites, peixos al vapor i carns poc fetes.També és bon aliat de postres que portin fruites, com ara els pastissos, melmelades, mànecs i macedònies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada