ENTRE COPES

ENTRE COPES

dimecres, 18 de juliol de 2012

LA CAPELLA
LA CAPELLA
Restaurant vegetarià
Parc de Can Gambús
SBD


           Can Gambús és un barri de Sabadell de nova construcció, a l'oest de la ciutat, limitant amb el terme municipal de Sant Quirze. La zona compte amb el Parc de Can Gambús, de 13 hectàrees, el segon més gran de la ciutat, després del Parc Catalunya.
           Just al bell mig del parc ens hi trobem amb la masia de Can Gambús, construcció que data del s XVI i que en el seu origen es deia Mas Anglada; el seu nom actual el deu al marit de la filla dels Anglada, el sr. Ramon Gambús. Fins l'any 1985 la masia va ser habitada per masovers i l'activitat principal era la ramaderia i el conreu de les terres del voltant. En l'actualitat ha estat rehabilitada i convertida en La Capella.
           La Capella, un lounge-bar-restaurant amb dos menjadors interiors, un pati amb zona chillout i una terrassa exterior amb gandules. A la seva carta no hi trobarem ni carn ni peix, però si una extensa varietat de verdures, pasta fresca i formatges. Una de les seves especialitats més destacable és la fondue amb raïm servit amb pa de pagès.
            Serveix un menú diari a 12'50 euros, a on hi podem trobar formatges ecològics, crema de verdures, ous estrellats o pasta fresca. També hi ha la possibilitat de prendre una copa o tastar un dels seus còctels.
                   No tanca cap dia de la setmana.

1 comentari:

  1. Agradable y seductor lugar para disfrutar de una copa o una buena cena. No hace mucho que también lo descubrí y nos encantó.REcomendable a todo aquél que desee pasar un rato agradable tomando una copa en buena compañía.

    ResponElimina