ENTRE COPES

ENTRE COPES

dissabte, 7 de juliol de 2012

BLANCS AMB CARÀCTER

    A l'estiu, amb la calor, ve de gust  un vi blanc ben fresc, sense haver de renunciar a donar gust al paladar.  Alguns suggeriments de vins blancs amb cos i personalitat.
IMPROVISACIÓ                                    
DO PENEDÈS
PVP aprox: 22 euros     Un xarel·lo molt personal fermentat i criat en bótes i en grans ous de ciment. El vi és complex i sorprèn amb tot un seguit de flaires diverses. En boca és llarg i ampli, l'acidesa es manté amagada i el conjunt és untuós. Permet guardar-lo.
               PS SELECCIÓ ANYADA 2005               DO Rias Baixas
               PAZO DE SEÑORANS
               PVP aprox: 32 euros


   Aquest és un vi que només s'elabora en anyades excel·lents. Aquest 100% Albarinyo procedeix d'una selecció de raïm de la finca de Los Bancales, amb 30 mesos de criança i criat un any en ampolla. Té una gran intensitat i presenta una profunditat aromàtica. És viu i brillant, amb molta complexitat i una bona evolució en ampolla.            BODEGUES TORRES
            DO Penedès
            FRANSOLA 2009 
            PVP aprox: 19 euros  
  Aquest Fransola 2009, 95% Sauvignon blanc i 5% Parellada, és un vi voluptuós, amb un intens aroma varietal de fruites i especies. En boca és fresc i llaminer, molt ample i es percebeixen notes de préssec de vinya i meló d'estiu.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada