ENTRE COPES

ENTRE COPES

dilluns, 29 d’octubre de 2012

BLANC




BLANC  
Restaurant
Avda Josep Maria Marcet, 3
Bellaterra



      Durant gairebé vuit anys he estat passant per davant sense adonar-me'n, fins que un dia el vaig descobrir. Agafant a Sabadell els FFCC direcció  Barcelona, en arribar a l'estació de Bellaterra i mirant a ma dreta, hi podem veure el restaurant Blanc, una torre d'estructura senzilla i elegant, amb grans finestrals i un pati que fa les funcions de terrassa durant la temporada d'estiu. El local compte amb un menjador principal i amb un parell de petites sales que poden ser utilitzades com a reservats.
      Només entrant-hi te n'adones que hi ha una voluntat per part de la direcció del restaurant per cuidar els detalls i les formes; la cuina, que podríem catalogar com a catalana, combina la tradició i la innovació; el servei és acurat i força professional i les dues sòcies propietàries saben mantenir cert caliu i familiaritat.
       Menú diari (migdia i nit) de 21 euros i caps de setmana  de 29 euros, variat i de qualitat; una carta que ofereix des d'un assortit de tapes i montaditos ( poti-poti de patata, tomàquet, bacallà i olives o bomba de paté, formatges i nous); carns ( canelons d'ànec i ceps amb beixamel trufat); i peixos ( llenguado a la llimona i perfum de brandy).

   Obert de dimarts a diumenge els migdies i de dijous a dissabte a la nit. 
   També ofereix un servei de plats per emportar envasats al buit.
 
 

2 comentaris:

  1. Hola..!

    Hi passo sovint quan "tallo" per Bellaterra per agafar la AP7 des de Sabadell. I si que es veu bonic de fora, però mai he entrat.

    A veure si un dia m'animo.

    ResponElimina
  2. Si te gustan los blogs gastronómicos, te invitamos a pasarte por nuestra cocina!
    http://juegodesabores.blogspot.com.es/

    ResponElimina