ENTRE COPES

ENTRE COPES

dijous, 29 de novembre de 2012

BRISAC




BRISAC
Restaurant
C/  De l'estació, 40
Sabadell



     Temps enrere, en una altra època, posem a principis del s XX, el viatger que arribava a Sabadell en tren (posem que fos un dels molts comercials o representants relacionats amb el sector tèxtil) baixaria a l'estació del centre ( edifici el qual encara el podem trobar, restaurat i ben cuidat, fent funcions de despatx de venda de bitllets de l'estació central de busos o de mini museu de la Renfe) i just davant es trobaria amb l'hotel Suís, un edifici modernista situat a la cantonada amb Industria, carrer de grans finques i casalots propietat d'industrials del moment. Als baixos de l'hotel hi havia el cafè Suís, establiment que va tenir obertes les seves portes fins fa pocs anys, espai el qual ara ocupa, des del novembre del 2011, el restaurant Brisac.
      En el seu primer aniversari el restaurant a fet palesa la seva intenció de convertir-se en un establiment de referència  a la ciutat, intentant oferir un producte i servei de cert nivell i qualitat.
     Decoració i il·luminació acurada, fotos d'èpoques passades penjades a la pared i oferta gastronòmica interessant.
     Vins de DO Catalunya, carta acceptablement variada d'arrossos ( arròs caldós amb llamàntol, rissoto de vieires) peix fresc (esturió de la Vall d'Aran, turbot amb escalivada), carns ( garrí rostit dessosat amb la seva pell cruixent, entrecot de bou del País Basc)
      Menú degustació de 32 €, amb dos aperitius, primer plat fred, segons (carn o peix) i postre casolà.
      Recentment també compten amb un menú de platets d'autor en forma de tapa per 25€ dues persones.
      També, ocasionalment, ens ofereixen maridatges  a preus força raonables.

                      Obre tots els dies de la setmana.

1 comentari:

  1. Del Suís en tinc grans records dels temps del Josep, la Marcela i la Isa. Era el meu lloc d'esmorzar habitual fins l'any 90, que ja em vaig traslladar a treballar a BCN. Fins i tot tenien un entrepà batejat amb el meu nom.

    Ara sé que han obert aquest nou restaurant, que tot trobar-se a uns 100m de lloc on treballo, no visitaré pas. En principi és una questió de feeling personal, que no és el cas parlar-ne aquí... ;).

    Salutacions..!

    ResponElimina