ENTRE COPES

ENTRE COPES

divendres, 4 de gener de 2013

CASA MARIOL

CASA MARIOL
Wine Bar
Roselló, 442
BCN

         Miquel Àngel Vaquer, l'encarregat de Casa Mariol, va organitzar uns mesos enrere el primer Ball de Vermut dins de l'Off menú Barcelona, l'alternativa lúdica a la fira Alimentària. Va aconseguir aplegar uns 400 barcelonins per tal de fer-los ballar a ritme de so d'orquesta, d'aquelles que s'estilaven en els balls d'envelat.
       Als vermuts de Casa Mariol hi podem trobar anxoves, olives, banderilles, formatges, baldona de Bolea, atmetlles fregides i formatges del Matarranya, per citar-ne alguns dels més clàssics.
      Al setembre van començar a embotellar el vermut i a comercialitzar-lo amb la mateixa estètica que les ampolles de vi i a un preu que no arriba als 7 euros. A l'etiqueta de l'ampolla hi trobem uns dibuixos a tall d'il·lustració  a on s'explica la manera com s'ha de servir el vermut: el tripus de got, la rodanxa de taronja, l'oliva, el sifó i la beguda fresca. I amb aquesta presentació, l'ampolla ha arribat a Nova York, a certs localillos de Brooklyn i del Soho. Els neoiorquins es deuen preguntar qui són aquests que han desbancat als italians en la cosa del vermut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada