ENTRE COPES

ENTRE COPES

divendres, 18 de gener de 2013

GARLANA

-->

GARLANA
Bar Restaurant
Capità Arenas, 27
BCN

            Situat a l'extrem sud de Sarrià, a tocar de la Diagonal, aquest és un restaurant de segona generació, amb una clientela fidelitzada i un volum de feina garantida, gràcies a la seva estratègica ubicació: presència d'hotels a la zona i una via de pas per alguns dels seguidors blaugranes que van o venen del estadi.
Local de reduïdes dimensions, acollidor, salvant els esglaons de l'entrada et trobes amb una barra de certa llargària que mena a un menjador que no deu tenir més de deu taules. Menú econòmics al migdia, normalment ple a vessar, i una carta reduïda que ofereix alguns assortits d'entrants, pasta, carn i peix, a banda d'un servei a domicili de tots aquests plats.
Personalment destacaria l'assortit de les seves creps, dolces i salades, de dimensions considerables. La meva preferida seria la flamejada amb sucre i Gran Marnier. Deliciosa.
Aquests és un d'aquells establiments que resisteixen amb dignitat l'escomesa de la crisi, probablement en ser un local molt conegut al barri, però també i sobretot per mantenir certa qualitat amb preus raonables. Sobreviure avui en dia és possible, a pesar de tot. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada