ENTRE COPES

ENTRE COPES

dimarts, 5 de febrer de 2013

DIABOLA


      Poc abans del 1900, Frank Newman, d'origen britànic, es va fer càrrec del bar del Grand Hotel de París, situat davant l'Òpera Garnier. Per donar-se a conèixer va publicar l'obra American Bar, que va ser revisada en el 1904 i en la que va aparèixer la primera referència escrita del Dry Martini. Més tard Newman va obrir el seu propi establiment, The Cosmopolitan, a Asnières, en el departament d'Hauts-de Saine, prop de París. Cap el 1927 va crear el Diabola, una beguda curta per prendre a qualsevol hora.








                                                                

  Elaboració                                           Tipus de got

  Directe got                                               Got curt



   Ingredients 
  •  4cl de ginebra
  • 2 cl de Dubonnet vermell*
  • 1 cl de llet d'ametlles
  • 3 o 4 glaçons 
 
 
   Preparació 
  1. Posar el gel i els ingredients al got
  2. Remenar amb una cullera durant 8 o 10 s.
  3. Decorar amb un tall de llima

* Marca comercial francesa d'un vi aromatitzat de sabor amargant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada