ENTRE COPES

ENTRE COPES

dimarts, 26 de febrer de 2013

OCTUBRE I RITA

      Dos novetats de la DO Montsant, un de blanc i un de negre, de preus asequibles i de bona qualitat.


 CINGLES BLAUS
 OCTUBRE 2010 NEGRE
 D.O. Montsant
 PVP: 7 €

     Garnatxa i carinyena procedents de vinyes situades a 500-600 m d'altura, sobre sols d'argila i còdols, passades per bota sis mesos, és la carta de presentació d'aquest vi de Cornudella de Montsant. Record de mores i panses negres, notes torrades i bombons de licor. Subtil, delicat, amb taní suau, que aporta estructura i arriba a un final de boca amb un bri de sequedat i frescor. Ens pot anar bé amb una botifarra amb bolets.

VINYES DOMÈNECH
RITA 2011 BLANC
D.O. Montsant
PVP: 17 €

    Elaborat amb garnatxa blanca i macabeu de vinyes de 40 anys pel celler Vinyes Domènech. Surt al mercat després de passar quatre mesos en botes de roure, amb un color daurat i un perfil aromàtic que barreja la fusta amb fruita blanca, flor de tarongina amb una punta alcohòlica i làctia. En boca és cremós i molt ampli, i manté sensació de calidesa tot el pas de boca. Millorarà els pròxims dos anys. Combinaria amb uns espaguetis amb salmó.

1 comentari:

  1. El Rita és difícil de trobar, o al menys ho era el darrer any. Em va semblar excel·lent i jo soc un fan de les garnatxes balnques.

    Salut!

    ResponElimina