ENTRE COPES

ENTRE COPES

dimecres, 8 de maig de 2013

ALLIUM

     
ALLIUM
Restaurant
Carrer del Call, 17
Barcelona

        El passat mes d'abril vaig començar a treballar per la zona del Gótic de Barcelona. Entremat multicultural, visites guiades i  japonesos amb les seves càmeres es barregen amb els autòctons que anem a treballar de pressa i corrents i que hem d'anar sortejant, experts en slàlom, a tot aquest ventall de personatges que, tot badant i capturant instantànees, ens neguiteixen però que per altre banda aporten una quantitat de divises al país, aigüa de maig en aquests moments més aviat complicats. 
      N'havia sentit a parlar, del Allium, situat a tocar a la plaça Sant Jaume i ara, que el tinc ben a prop, he aprofitat per anar-hi a fer un mos.
   Obert des de finals del 2008, cuina catalana, producte de proximitat. Especialitat en arrossos, entrants com ara les carxofes arrebossades o els ous ecològics  estrellats amb pernil ibèri, carns- hamburguesa de vedella ecològica o botifarra de matança amb mongetes de Santa Pau- i alguna oferta en qüestió de peix, com ara el llobarro salvatge o la tonyina estil tataki.
      Aquest és l'entrecotte de vedella ecològica que es pot degustar, acompanyat d'algun Rioja o Penedès que la casa ens ofereix. Tracte cordial i ambient casolà.

       Obert de matí fins a la nit tots els dies de la setmana.

1 comentari:

  1. Tens raó... bon lloc, bon menjar i propietaris agradable.

    Ens va agradar.

    ResponElimina