ENTRE COPES

ENTRE COPES

dissabte, 8 de febrer de 2014

EL TALLER

EL TALLER                                         
Restaurant
Sant Jaume, 6
SBD


     Restaurant situat al centre de Sabadell, prop del mercat central i amb zona de vianants, la qual cosa permet gaudir de terrassa en els mesos d'estiu. A l'interior, el local compte amb dos espais, un dels quals destinat a reserves per grups. Cuina que es podria considerar com una mescla de mediterrània, catalana i d'autor. La característica principal és la seva especialització de cuina sense gluten, oferta única a Sabadell. 
    
   La carta ofereix un assortit de plats dividits en entrants, amanides, pastes i arrossos, carns i peix i pizzes. En un primer moment em va semblar que la oferta podria resultar un pèl limitada, ja que cada especialitat no supera la mitja dotzena de plats, però val a dir que un cop destriat el menú aquest va cobrir les expectatives en escreix a un preu adient. Pels entrants vam triar una trilogia de nachos ( guacamole, hummus i fondeau) i unes croquetes casolanes de ceps i pernil ibèric, realment exquisides, acompanyat d'un vi jove del celler Mas del Botó.
 
 
El primer plat, canalons de foie amb beixamel al cava
 
 
De segon,  mar i muntanya de bacallà confitat amb fons fosc i multi fulls de patates amb ceps
 


i per postres, brownie de xocolata negre amb nous, gelat de vainilla i xocolata calenta     Els mig dies de dimarts a divendres s'ofereix un menú de 12 €, i un  de 20 € els caps de setmana. Tancat els diumenge nit, dilluns tot el dia i la segona quinzena d'agost.  

 
 
 
 
 

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada