ENTRE COPES

ENTRE COPES

divendres, 15 d’agost de 2014

CHARDONNAY
CHARDONNAY
Restaurant
C/ Ample, 46
BCN


     El primer que em va cridar l'atenció d'aquest restaurant situat al Gòtic, a prop de correus, va ser l'absència de clientela, només una taula ocupada per una perella. Tot i que hi vam anar un diumenge a la nit passades les onze, s'ha de tenir en compte que era en ple més d'agost en una zona força turística. La veritat és que venint per la Barceloneta les terrasses eren plenes a vessar, però quan deixes el passeig la cosa decau d'allò més. 
   El Chardonnay és un restaurant correcte, local agradable, còmode i podríem dir que compte amb bon servei, tot i l'errada inicial. El menú BCN, el que vam triar, ofereix una copa de cava a tall de benvinguda, cosa que vam haver de reclamar donat el descuit del cambrer. A banda d'aquest detall, el sopar va estar bé i amb preu adient, poc més de 20€. A banda de les copes de cava, incloïa uns entrants: crocant de brie calent amb pernil, xanguet amb ous estrellats ( no en quedaven ens ho van canviar per uns calamars a la romana), rollet farcits de verdures, bolets saltejats amb pernil i pastanaga; de segons vam triar bacallà a la mel amb poma i plàtan i medallons  d'ibèric sobre patata trinxada al allioli amb fons de Demi glacé al cremat de rom; i les postres crema catalana i trufes de xocolata amb bayleys. Val a dir que vam quedar satisfets i força tips. En aquesta ocasió, donada la calor que vam patir durant aquell dia, vam optar per unes gerres de cervesa.

   El restaurant ofereix altres menús, el del migdia per 11 euros i cinc menús diferents per a grups.  El grup compte amb un altre local, el Chardonnay Cococha, al carrer  Casanova.

  Obert tota la setmana de 13 a 24h. Òbviament no tanca a l'agost.

Cap comentari:

Publica un comentari